Log in
+31 (0)30 82 00 916

Een webshop, ofwel webwinkel, is dé mogelijkheid voor ondernemers om met een klein budget en zonder enige kennis van programmeren een zeer professionele 'Internet winkel' te beginnen.

Een webshop is inzetbaar voor ieder handelsbedrijf, klein of groot, met veel of weinig producten.

Via internet kunt U in principe 7 dagen per week, 24 uur per dag over de hele wereld klanten benaderen. En U kunt dit veel gerichter doen dan via de traditionele media mogelijk is, vaak zelfs in interactie met de klant.

Met een webshop heeft de uitbater van de winkel op het Internet niet alleen de mogelijkheid zijn of haar producten via het Internet aan de man te brengen, ook aan het voor- en natraject is gedacht. Zo is het mogelijk nieuwsbrieven te versturen waarin potentiële klanten worden geïnformeerd over aanbiedingen of nieuw te verschijnen producten.

De vormgeving van de webshop moet het imago van uw bedrijf ondersteunen; beantwoorden aan uw huisstijl. Daarnaast is het belangrijk een duidelijk en gebruiksvriendelijk navigatiesysteem aan uw bezoekers te bieden. En last but least, moet uw site vertrouwen uitstralen.

Webdesign is het ontwerpen van een site. Maar commercieel webdesign is iets, wat achter een website gebeurt.

In een korte gespreksanalyse maken wij voor u een stappenplan, dat zich helemaal richt op E-commerce. Alle elementen die nodig zijn om uw site binnen uw doelgroep bekend te maken, vatten we voor u samen in een strategisch marketingplan.

Dit kunnen wij doen omdat ons netwerk een enorme ontwikkeling doormaakt op het gebied van interactieve media.

Wij zien grote verschuivingen in de zin van meer proactieve benaderingen naar doelgroepen, sneller inspelen op de steeds sneller groeiende behoeftes.

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden willen we u graag vertellen hoe we dit aanpakken.

Contact

ITotaal Computerservices

Nijenrodelaan 69

3554 TX Utrecht


Contactformulier

Telefoon: 030 82 00 916

Fax: 084 74 80 492

Email: info@itotaal.com

Log in or Sign up