Log in
+31 (0)30 82 00 916

Uw website is nu meer dan ooit hét uithangbord van uw onderneming! Zorg dat uw webdesign de nodige professionaliteit & klasse uitstraalt ! Beter geen website dan een slechte website...

Tegenwoordig zijn er tal van programma's die allemaal beloven dat het ontwerpen en realiseren van een website kinderlijk eenvoudig is en nauwelijks noemenswaardige inspanning kost. In de praktijk valt dit echter tegen: het concept, ontwerp en realisatie van een site vraagt om een behoorlijke inspanning en gaat niet vanzelf. Sterker nog, het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van een website is een vak.

Voor de ontwikkeling hebben wij resoluut voor een LAMP omgeving gekozen en dit in samenwerking met de professionele Macromedia Studio 8 webauthoring software. LAMP bestaat uit Linux (webhosting OS), Apache (webserver software), MySQL (database) en PHP (scripting taal). Dit is een wereldwijd vermaarde combinatie om tot een uiterst snelle, betaalbare en krachtige ontwikkelingsomgeving te komen.

Bent u op zoek naar een gloednieuwe website voor uw net opgestarte zaak of een restyle van uw verouderde website? Neem gerust contact met osn op zodat wij u kunnen overtuigen! Duur zegt u? Alles hangt af van de mate waarin u zelf bent voorbereidt op uw website. Hoe meer inhoud en hoe beter u uw projectplan kan aanleveren, hoe goedkoper uw website! Prijzen gaan van 1500.00 Euro tot 3000.00 Euro voor de front-end van uw website.

Contact

ITotaal Computerservices

Nijenrodelaan 69

3554 TX Utrecht


Contactformulier

Telefoon: 030 82 00 916

Fax: 084 74 80 492

Email: info@itotaal.com

Log in or Sign up