Log in
+31 (0)30 82 00 916

Via deze pagina kan ITotaal u veilig ondersteunen.

U maakt eerst een afspraak met een van onze support medewerkers. Die begeleidt u bij het opstarten van een klein programmaatje voor de ondersteuning. Een support medewerker kijkt met u mee, of neemt (na toestemming) uw desktop over om een probleem voor u op te lossen. U kunt altijd meekijken wat er gebeurd en ingrijpen als u dat wilt.

Wat heeft u nodig?

  • Neem contact op met ITotaal voor een afspraak met een support specialist, dat kunt u doen op telefoonnummer 030 82 00 916 of door dit formulier in te vullen.
  • De PC of server waar ondersteuning moet worden geboden moet aangesloten zijn op Internet. Het is geen probleem als dit achter een firewall is. Let op: u heeft wel installatie rechten nodig.
  • Open vanaf die PC de Remote Support Client. (klik hier)
  • Klik op uitvoeren om het programma te downloaden en meteen te starten. (Als u gevraagd wordt of u het programma echt wilt uitvoeren, klik dan op Ja)
  • Geef het ID en uw wachtwoord door aan de support specialist. Hierdoor kan de support specialist uw probleem oplossen.

Veilig en gemakkelijk

De remote desktop support kan snel tot stand gebracht worden. U hoeft niets te configureren. Na beëindiging van de sessie blijft geen remote support software op uw computer achter. De verbinding kan alleen gemaakt worden met een uniek sessienummer. De verbinding zelf is beveiligd door middel van encryptie, zodat niemand anders kan meekijken.

Contact

ITotaal Computerservices

Nijenrodelaan 69

3554 TX Utrecht


Contactformulier

Telefoon: 030 82 00 916

Fax: 084 74 80 492

Email: info@itotaal.com

Log in or Sign up