Log in
+31 (0)30 82 00 916

Sinds enige tijd beheert Itotaal onze IT omgeving. Itotaal gaat voortvarend te werk met een goede kennis van zaken hetgeen bij ons heeft geleid tot een goed functionerende en stabiele IT omgeving. Itotaal werkt praktisch, flexibel en zeer klantgericht. Bovendien staat het belang van de klant bij hen hoog in het vaandel.

Frans Brocken - Mezzo

ITotaal is een betrouwbaar en klantgericht bedrijf, met een heel hoge service! Makkelijke en vlotte communicatie, staan altijd klaar voor ons!

Annik van Rengen - Mohs Klinieken (Dordrecht, Amsterdam, Hoorn en Gorinchem)

Itotaal is voor ons een betrouwbare ICT partner. Door de persoonlijke benadering en het op maat meedenken past dit goed bij onze non-profit organisatie.

Ina Houdijk - Handje Helpen

Wij vinden de service van ITotaal super, op alle vragen een snel antwoord en oplossing, denken met je mee en komen met een goede oplossing. Snelle service op locatie en geen moeite is ze te veel. Wij zijn zeer tevreden over de kennis en inzet van de specialisten van ITotaal.

Jeroen Bakker - Ardo medical

Rietmeesters vindt ITotaal een betrokken, professionele, meedenkende organisatie bij wie je altijd met alle vragen terecht kunt. Door ITotaal hebben wij aanzienlijk kunnen besparen op onze automatiseringskosten.

Rachel Vlielander-Jongerius - Rietmeesters

Itotaal is een servicegericht bedrijf wat altijd zorgt voor een passende ICT-oplossing. Itotaal is voor ons een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van ICT-zaken.

Simone Hendriks - HERMON Erfgoed

Wij werken graag samen met ITotaal, snel en vakkundige ICT oplossingen welke altijd spoedig worden opgelost en staan altijd voor ons klaar.

Nicole Rombouts - Valeo Zorg Innovaties

ITotaal is een organisatie, die ICT- en automatiseringsoplossingen en ondersteuning op maat biedt, supersnel, flexibel, pragmatisch. Zij zijn altijd positief en vol vertrouwen en “ontzorgen” daarmee de klant en gebruiker. Dat is waar (zorg)professionals blij van worden.

Dr AWJ Omtzigt - Vrouw&klinieken

Uitstekende bereikbaarheid en snelle service.

Joke Doorschodt - Demeter

Contact

ITotaal Computerservices

Nijenrodelaan 69

3554 TX Utrecht


Contactformulier

Telefoon: 030 82 00 916

Fax: 084 74 80 492

Email: info@itotaal.com

Log in or Sign up