Log in
+31 (0)30 82 00 916

ITotaal is een no-nonsense onderneming in de IT branche voor particulieren en MKB ondernemingen. Wij richten ons op het leveren van service, hard- en software.

Ons werkgebied is breed. Het verwijderen van een virus of het installeren van een compleet netwerk, oplossingen op maat bieden om uw netwerk "up to date" te brengen / houden of het bouwen van een website; de medewerkers van ITotaal zullen zich optimaal inzetten om tot het vereiste resultaat te komen.

Tevens levert ITotaal ook hard- en software, het installeren hiervan kunt u desgewenst ook door ons laten uitvoeren. Wilt u weten of wij u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.


                                

ITotaal is Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner.

ITotaal een van de eerste ICTWaarborg deelnemers met het officiële certificaat.

http://www.zoekcomputerhulp.nl/utrecht/itotaal/beoordelingen


 Uw website is nu meer dan ooit hét uithangbord van uw onderneming! Zorg dat uw webdesign de nodige professionaliteit & klasse uitstraalt! Beter geen website dan een slechte website...

Tegenwoordig zijn er tal van programma's die allemaal beloven dat het ontwerpen en realiseren van een website kinderlijk eenvoudig is en nauwelijks noemenswaardige inspanning kost. In de praktijk valt dit echter tegen: het concept, ontwerp en realisatie van een site vraagt om een behoorlijke inspanning en gaat niet vanzelf. Sterker nog, het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van een website is een vak.

Bent u op zoek naar een gloednieuwe website voor uw net opgestarte zaak of een restyle van uw verouderde website? Neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen overtuigen! Duur zegt u? Alles hangt af van de mate waarin u zelf bent voorbereidt op uw website. Hoe meer inhoud en hoe beter u uw projectplan kan aanleveren, hoe goedkoper uw website!

Contact

ITotaal Computerservices

Nijenrodelaan 69

3554 TX Utrecht


Contactformulier

Telefoon: 030 82 00 916

Fax: 084 74 80 492

Email: info@itotaal.com

Log in or Sign up